Cautare

4224 de rezultate pentru "grupele europa league" (3.85 secunde)
Incercam sa intram pe grupele de munca, sa vedem ce rezolvam acolo. Incercam sa rezolvam pe rural, sa majoram semnificativ si in rural, dar, pentru Dumnezeu, nu aruncam lumea in aer cu solutii revolutionare care nu au nici un suport", a explicat Pacuraru.
In legea pe care o pregatesc democratii se prevede majorarea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de pensionari, categoriile astfel vizate fiind cele ale fostilor lucratori din minerit, siderurgie, industria constructoare de masini, chimie, petrochimie etc.
Presedintele PSD s-a intalnit cu membrii Aliantei Pensionarilor, carora le-a promis cresterea pensiilor celor care se incadreaza in grupele de munca 1 si 2.
El a adaugat ca a discutat cu casele de pensii pentru a nu aparea probleme in privinta majorarii pensiilor si recalcularii acestora pentru grupele de munca, apreciind ca "nu vor aparea probleme legate de politica ministerului".
Adevaratii liberali trebuie sa vina alaturi de noi sa sustina masurile Guvernului de relansare a economiei, nu sa stea ascunsi in USL pentru ca USL ar putea insemna cat de curand Unde Sunt Liberalii?", a concluzionat senatoarea Mihaela Popa, presedinta PDL Iasi In cadrul conferintei de presa, senatoarea Mihaela Popa a precizat ca incepand cu luna ianuarie a acestui an, pe langa cresterea salariilor bugetarilor cu 15%, au crescut si pensiile pentru persoanele din grupele I si II de munca, sustinand ca la nivelul Iasului sunt 42 157 beneficiari, iar pensia acestora va creste in medie cu 95 lei pe luna.
El a sustinut ca cele doua televiziuni au evitat sa anunte ca 1,5 milioane pensionari incadrati in grupele I si II au beneficiat, de la 1 ianuarie, de o majorare a pensiilor in medie cu 93 lei.
In urma controlului a reiesit ca produsele sunt certificate de RAR, dar la grupele 001 - garnituri pentru sistemul de franare si simeringurile grupa 003 au certificatele RAR expirate din 6 noiembrie 2005.
Grupele de lucru care au gasit aceleasi prioritati au trecut la munca pentru a gasi strategiile prin care acestea pot fi rezolvate.
In plus, grupele de copii sunt mult mai mici (10 - 12 copii) decat cele din gradinitele de stat (20 - 30 de copii).
Produsele care pot primi ecoeticheta Din grupele de produse pentru care se acorda eticheta ecologica fac parte masinile de spalat vase si cele de spalat rufe, aparatele frigorifice, computerele, amelioratorii de sol si substraturi de cultura, detergentii, produsele textile, incaltamintea, lacurile si vopselele pentru interior, saltelele de pat, lampile electrice, hartia copiativa si cea grafica.
Soldul balantei comerciale este pozitiv la grupele de produse grau, porumb, orz, seminte de floarea-soarelui, animale vii (bovine, ovine, cai), ulei de soia, miere, conserve si preparate din carne sau nuci.
Fie isi tin banii la ciorap, aminind achizitionarea de autoturisme din grupele "vinate" de taxa pina cind legea se va schimba, fie opteaza pentru asa-cunoscutele vinzari fara acte, pe incredere, adica masina e vinduta, banii sint luati, dar actele se fac mai tirziu.
Pe lista celor sapte societati s-au aflat Agrogal, unde s-a dispus oprirea functionarii instalatiilor electrice deoarece nu exista un electrician autorizat, societatea Brates Prut, unde inspectorii de munca au interzis utilizarea substantelor fitosanitare din grupele 1 si 2 din cauza lipsei autorizatiei de toxicitate.
Grupele de risc, in functie de tipul poluantului, arata astfel: n NO2 (dioxid de azot): copii; persoane cu probleme respiratorii, inclusiv astmatici;
Pensionarii vor fi consultati si cu privire la modalitatea de plata a drepturilor de care beneficiaza, precum si alte probleme, cum ar fi solutionarea situatiei persoanelor care au lucrat in grupele I si a II-a de munca.
Noi am venit cu ceva nou fata de ceea ce ofereau salile existente, în primul rând prin aparatura (exista aparatura pentru absolut toate grupele de muschi).
Tot din aceasta luna, persoanele încadrate în grupele I si II de munca vor beneficia de un numar suplimentar de puncte la calcularea pensiilor.
Guvernul nu a blocat însa majorarea pensiilor pentru grupele I si II de munca. Despre suspendarea aplicarii legii pentru majorarea salariilor profesorilor printr-o ordonanta de urgenta, presedintele Traian Basescu a spus ieri, la Udesti, judetul Suceava, ca este „nedemocratica“ si constituie „o mare eroare“.
Ministrul a prezentat si cele patru etape de crestere a pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca: octombrie 2008:
De asemeena, seful Administratiei Portuare ne-a mai precizat ca s-au inregistrat cresteri la grupele de marfuri cereale - crestere cu 224,35%, aceasta fiind reflectata de productia agricola buna inregistrata anul trecut in Romania si in tarile Europei Centrale si de Est;
google-analytics.com